Includit

Includit, de oplossing voor al uw IT problemen. Wij zijn erg breed inzetbaar, wij zorgen ervoor dat u zich nergens druk om hoeft te maken zodat u zich kunt richten op uw core business.

Infict BV

Infict, innovatief in ICT oplossingen. Voor een vooruitstrevende ICT dienstleverancier bent u bij infict op het juiste adres. Infict zorgt er voor dat uw IT altijd up-to-date is.

Samenwerking

Includit en infict hebben gekozen voor een nauwe samenwerking zodat wij onze beste punten kunnen samenvoegen om u van al uw IT problemen te kunnen ontzien.

Beheer

Server beheer

Gaat het hierbij nou om een mail server of een file server. Het is essentieel dat uw servers altijd beschikbaar en snel te bereiken zijn. Uw servers worden constant beheerd en gecontroleerd door Infict.

Website

Een goede en informatieve website is tegenwoordig fundamenteel voor naamsbekendheid. Uw website is het visite kaartje van uw bedrijf.

Particulier

Niet alleen bedrijven willen een goede IT omgeving, u wilt het thuis ook. Onze speciale afdeling gericht op particulieren zorgt er voor dat uw IT omgeving bij u thuis perfect werkt.

Werkplek beheer

Uw werkplek is het begin van een productieve dag. Hierbij is het dus noodzaak dat de computer veilig en snel blijft.

Cloud services

Email hosting, website hosting of backup online. Infict zorgt dat uw bestanden bij de juiste provider veilig en altijd bereikbaar zijn.

Telefonie & internet

De IT markt verschuift naar een online basis.